:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
365
   Firme Turism - Firma - Hoteluri


Denumire firma:   MOTEL RESTAURANT MARIUCA


Bun venit la Motel Mariuca din Busteni, judetul Prahova! Acesta este site-ul nostru oficial, de unde poti afla toate informatiile de care ai nevoie despre Motel Mariuca: adresa, numar de telefon si structura de cazare. Acceptam rezervari prin telefon si email.

Motelul Mariuca este situat in Busteni, una dintre cele mai populare statiuni de munte de pe Valea Prahovei, chiar sub faimoasa Cruce de pe Caraiman si la 132 Km de Bucuresti, la o altitudine intre 800-900 m.

Unitatea poate reprezenta punctul de plecare spre cele mai populare obiective turistice din zona: Castelul lui Dracula, in apropiere, Castelul Peles si Biserica Neagra. Amatorii de drumetii vor aprecia cu siguranta numeroasele trasee turistice cu plecarea din Busteni, iar iubitorii sporturilor de iarna au la dispozitie o moderna partie de schi.

Restaurantul de la Mariuca Motel Busteni va asteapta cu preparate delicioase din meniul traditional romanesc dar si international.

Poze firma:

 
Contact:
Persoana de contact:Nicolae Ionita
Adresa:Bulevardul Libertatii nr. 220, 105500, Busteni, Prahova, Romania
Telefon:0244-322.171
Website:http://www.motel-mariuca.ro
E-mail:info@motel-mariuca.roCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.