:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
365
   Firme Transport - Firma - Marfa si depozitare


Denumire firma:   TRANSPORT PLOIESTI


Transport moloz Ploiesti din casa, curte, apartament, de la parter, etaj sau pod. Evacuat materiale de constructii provenite de la renovari sau de la locul unde se desfasoara constructia. Transport moloz la saci Ploiesti. Echipele fac asta pentru d-vostra, se preocupa de toate etapele. Putem sa caram materiale de constructii provenite din demoloari orice volum, la saci sau vrac. Transport moloz Ploiesti de la reamenajari case, evacuat materiale de constructii provenite din demoloari varsat. Aceasta oferta este disponibila oricare ar fi cartier al orasului. Se dedica lucrarilor de amenajari. Oamenii nostri de ajutor pentru incarcat si deplasat veniti se ocupa de cararea sacilor de resturi din constructii din locuinta. Debarasam si geamurile, mobila nefolosibila sau masa, rafturi, paturi. Indiferent de zona in care va aflati vom cara resturile din constructii in 24 de ore de la comanda.
Tel o72785o74o Transporturi
http://www.transport-moloz-ploiesti. com/

 
Contact:
Persoana de contact:Ionut
Adresa:Ploiesti
Telefon:0727850740
Website:http://www.transport-moloz-ploiesti.com/
E-mail:ionutnegoita88@yahoo.comCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.