:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
345
   Firme Servicii - Firma - Traduceri


Denumire firma:   SC BEST SOLUTION SERVICES TRANSLATION SRL


Traduceri scrise si traduceri sincron , Consultanta in management si afaceri , Organizarea evenimentelor corporative , Servicii pentru turisti, grupuri de oameni de afaceri.
Traduceri scrise in si din limba rusa, in si din limba engleza .
Oferim consultanta in aria Resurselor Umane (pachete de servicii personalizate nevoilor dumneavoastra).
Ne angajam in organizarea conferintelor, seminariilor, evenimentelor corporative atat in Ploiesti, cat si in alte localitati .
Pentru grupuri de turisti, familii, oameni de afaceri, firme etc. firma noastra “Best Solution Services Translation” ofera servicii de traducere simultana si interpretariat pentru limbile romana –rusa-romana si romana-engleza-romana, prin traducatori cu o vasta experienta in acest domeniu.
Centrul nostru de evaluare furnizează servicii profesionale şi confidenţiale, respectând întotdeauna cerinţele si dorintele clientului.


Poze firma:

 
Contact:
Persoana de contact:Raluca Saftoiu
Adresa:str. Mihai Bravu Nr.235Pavilion Administrativ, Et.1, Cam.1
Telefon:0244.504.000 3294 .3363
Website:http://best-solutions.ro/html/contact.php
E-mail:bsst.office@petrotel.lukoil.comCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.