:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
347
   Firme Servicii - Firma - Scoli si cursuri


Denumire firma:   S.C. TEHNO ART SOLUTION S.R.L.


Tehno Art Solution ofera cursuri de calificare si reconversie profesionala, conform standardelor europene si internationale. Toti absolventii cursurilor noastre sunt acreditati de Ministerul Muncii si Ministerul Invatamantului.

Centrul de instruire si perfectionare, Tehno Art Solution organizeaza cursuri intensive de calificare, recalificare, perfectionare si specializare in vederea atestarii si exercitarii unei profesii.
Detinem o baza de date a locurilor de munca, avand legatura permanenta cu piata muncii, marind astfel posibilitatea de angajare a absolventilor.
Cursurile se adreseaza personalului angajat, somerilor, studentilor ,absolventilor de liceu, absolventilor de scoli generale.

Contact: office@tehnosolution.ro
Site : http://www.tehnosolution.ro
Tel : 0761.102.433; 0726.478.408; 0744.865.309; 0761.102.432


 
Contact:
Persoana de contact:Cristian Brumar
Adresa:Calea Vitan 135, Bucuresti
Telefon:0744865309
Website:http://www.tehnosolution.ro
E-mail:sociale@tehnosolution.roCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.