:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
371
   Firme Servicii - Firma - Scoli si cursuri


Denumire firma:   OK SERVICE CORPORATION


OK Service Corporation se numără printre cei mai importanţi furnizori acreditați de formare profesională continuă a adulților din România. În cei douăzeci şi trei de ani de activitate şi-a dobândit şi menţinut acest statut, respectând principiul de a pune clientul şi nevoile acestuia pe primul loc în lista de priorităţi. La nivel național, în fiecare an, peste 2500 de specialişti din diverse domenii profesionale aleg să îşi dezvolte cunoştinţele şi abilităţile profesionale împreuna cu OK Service Corporation. Absolvenții programelor noastre de formare profesionala continua fac parte din societăți comerciale, instituţii ale statului, din organizaţii non-profit dar şi din zona meseriilor liberale, a şomerilor sau a studenţilor. Fiecare dintre aceştia găsesc la noi nu numai învăţâmântul formativ de cea mai bună calitate de care au nevoie, dar şi valori şi atitudini esenţiale pentru a reuşi în dezvoltarea lor profesională.

 
Contact:
Persoana de contact:Lamia Tanasescu
Adresa:Ploiesti, Str. Ardealului nr. 2
Telefon:0244 575751
Website:http://www.okservice.ro
E-mail:office@okservice.roCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.