:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
347
   Firme Servicii - Firma - Consultanta


Denumire firma:   CABINET CONSILIERE SCOLARA SI PSIHOLOGICA


Consiliere psihologica

Consilierea psihologica are la baza valorile umaniste potrivit carora procesul de consiliere se constituie ca o relatie de colaborare intre consilier si client, construita pe principii precum respect, confidentialitate, acceptare neconditionata, implicare activa si incredere reciproca, cu scopul de a ajuta persoanele normale sa depaseasca situatiile de criza aparute in calea dezvoltarii lor. Problemele psihice cu care se confrunta orice fiinta umana pe parcursul vietii nu sunt privite ca deficiente si distorsionari grave ale sistemului mental, ci sunt probleme ce decurg din nevoia de autocunoastere, de dezvoltare personala si de adaptare la cerintele unei lumi care are un ritm alert de transformare.

Consilierea faciliteaza atingerea unui nivel optim de functionare al individului prin utilizarea metodelor si tehnicilor cu ajutorul carora consilierul invata clientul noi strategii comportamentale prin care sa-si valorizeze calitatile.

Poze firma:

 
Contact:
Persoana de contact:Nicoleta Dumitru
Adresa:Ploiesti, Str. Ghe. Grigore Cantacuzino nr. 115-117
Telefon:0724.56.13.96
Website:http://www.cabinet-consiliere-psihologica.ro/
E-mail:contact@cabinet-consiliere-psihologica.roCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.