:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
371
   Firme Servicii - Firma - Consultanta


Denumire firma:   S.C. C-B-C I.F.N.


Suntem o instituție nou infiintata care și-a propus sa aducă la un loc toate creditele din Romania. C-B-C este cel mai nou comparator financiar bancar pe care îl găsești piața financiara din Romania. Scopul acestei firme consta în finanțare cu credite si educarea pieței financiar bancară, educarea tuturor persoanelor ce solicita finanțări bancare. Consilieri noștri financiar te ajuta 100% gratuit pentru a obține finanțarea de care ai nevoie.

Percepe comisioane numai de la 50.000 euro in sus. Consultanta este 100% gratuit daca optezi pentru sume mai mici de 50000 euro. Daca te-ai gândit sa apelezi la noi trebuie sa precizam ca suntem o echipa tanara si ambițioasa cu cunostinte vaste în domeniul financiar bancar.

Pe c-b.c am pus la dispozitia ta nenumărate informatii care te poate ajuta sa înveți, cum , de unde si prin ce modalitate sa alegi banca cu cele mai bune dobânzi.

Consultanții noștri financiar te poate ajuta in momentul in care vrei sa aplici pentru un credit ipotecar. 
Contact:
Persoana de contact:Ovidiu Bloaca
Adresa:Bucuresti, jud. Bucuresti, Sector 6, Strada Gheorghieni nr. 33 ap. 23, cod postal 050876
Telefon:021281986
Website:http://credite-bancare.com
E-mail:ovidiubiliboaca@gmail.comCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.