:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
347
   Firme Servicii - Firma - Cabinete medicale


Denumire firma:   S.C. HEALTY-LIFE ACU SRL


Din anul 2008 profesez in Romania si din anul 2004 am deschis un cabinet particular in Rostock, Germania, unde m-am specializat in tratarea terapiei durerii.

Principiile medicinii chinezesti m-au urmarit de la inceput, contactul cu oamenii pentru mine este un cadou nepretuit si am invatat cat de frumoasa este viata.

In experienta de zi cu zi ajung la intrebarea : cum as putea sa-mi ajut pacientii mai bine?

Atat pacientii, cat si noi, terapeutii, suntem in cautarea unei metode perfecte de insanatosire.

Paracelsus prin proverbul "Cea mai buna medicina pentru oameni este omul.Cel mai inalt grad medicamentos este dragostea" mi-a aratat un drum, cel al rezolvarii problemelor prin dragoste.Si pacientii mei, din acest punct de vedere, sunt cei mai buni terapeuti. Practic de cca. 25 de ani artele martiale, de-a lungul anilor mentalitatea mea a luat directia filzofiei si culturii asiatice.In sfarsit am posibilitatea, cunostintele, experienta si mentalitatea de a o transmite oamenilor.

Poze firma:

 
Contact:
Persoana de contact:Stefan Gabriel
Adresa:Str.Marasesti nr.260 Ploiesti, Prahova
Telefon:0722 321.824
Website:http://www.energiavietii.ro
E-mail:office@energiavietii.roCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.