:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
347
   Firme Servicii - Firma - Altele


Denumire firma:   ELECTROTOTAL PF


1-Instalatii electrice imobile[reparatii,instalatii noi,inlocuiri instalatii pe al cu instalatii pe cu,modernizari,extinderi] 2-Instalatii de forta pentru motoare si diferiti consumatori industriali sau de microproductie 3-Iluminat exterior pentru perimetru,case,gradini,alee,garaj. 4-Circuite speciale pentru masina de spalat,cuptor cu microunde,aer conditionat,centrala termica. 5-Iluminat cu senzori de miscare pentru casa scarii,holuri,garaje,intrari acces auto ,alarme,etc. 6-Montaj tablouri electrice locuinte ,spatii comerciale,industrialeetc de la 40 ron. 7-Montaj aparataj electric nou/inlocuiri, de la 5 ron/buc 8-Constatare gratuita,consultanta si proiectare/solutii tehnice gratuit!

Poze firma:

 
Contact:
Persoana de contact:cristian constantin
Adresa:PLOIESTI
Telefon:0744565942 / 0344143312
E-mail:corbuemiliaelena@yahoo.roCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.