:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
347
   Firme Servicii - Firma - Altele


Denumire firma:   LAUR GALES


Mereu am fost de parere ca meseria mea, de fotograf profesionist e cea mai frumoasa din lume!!! Imi place enorm sa lucrez cu oameni fericiti. E atat de frumos sa le vezi scanteia din ochi, sa le asculti povestile de dragoste, sa iei parte la trairile si la emotile lor. Din pacate nu te poti lasa cuprins si tu de energia si veselia care ii inconjoara, participi si tu la eveniment dar luciditatea trebuie pastrata pentru ca esti la job si trebuie sa imortalizezi cele mai importante trairi ale acestei zile unice din viata mirilor.

 
Contact:
Persoana de contact:Laurentiu Gales
Adresa:Strada Emanoil Porumbaru 25 A (200m de Statuia Aviatorilor), Sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon:0751114488
Website:http://www.laur-gales.ro/
E-mail:marketinglaurgales@gmail.comCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.