:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
347
   Firme Medicale si optice - Firma - Produse medicale


Denumire firma:   KINETICA-FIZ


Kinetica-Fiz este un cabinet de recuperare medicala care va ofera servicii de kinetoterapie, fizioterapie si masaj terapeutic, atat pentru adulti, cat si pentru copii. Facem servicii si la domiciliu.
Kinetoterapia ( gimnastica medicala) reprezinta terapia prin miscare si consta intr-un ansamblu de tehnici si metode aplicate in functie de fiecare persoana si afectiunea pe care o prezinta. Programele de kinetoterapie sunt individualizate pe categorii de varsta (sugari, copii, adulti si varstnici)si in functie de tipul afectiunii ( ortopedica, reumatica, neurologica,cardiovasculara, etc.)

 
Contact:
Persoana de contact:Adrian Nistoroiu
Adresa:Bld Republicii, bl 4D1, ap 4D1
Telefon:0722203185
Website:http://www.kinetica-fiz.ro
E-mail:kinetica_fiz@yahoo.comCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.