:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
347
   Firme Cosmetice - Firma - Producatori cosmetice


Denumire firma:   S.C. HERLLINO BOSS S.R.L


SC Herllino Boss SRL cu sediul operational in Timisoara. Importa si comercializeaza produse cosmetice pe baza de Colagen si Elastina de ceamai buna calitate pentru ingrijirea si infrumusetarea tenului.

Formulele cremelor Lawrence Cosmetics Laboratories au fost create si stabilizate in 2006.

Natura a reprezentat sursa de inspiratie pentru produsele noastre de la lansarea lor pe piata. Avand la baza acesta mostenire solida, expertii din laboratoarele noastre se folosesc de cunoasterea in profunzime a ingredientelor naturale de origine marina la cel mai inalt standard.

Toate produsele noastre sant fabricate in instalatii aprobate de FDA in Statele Unite ale Americii, doar cu ingrediente la cel mai inalt grad calitativ, proveniente Americana.

Datorita unor profesionisti de inalta clasa, produsele noastre se vand in peste 50 de tari din lume bucurandu-se de un real succes in acest timp, iar acum si in Romania prin SC Herllino Boss SRL ca Reprezentant Autorizat.

Poze firma:

 
Contact:
Persoana de contact:Alexandru
Adresa:Aleea FC Ripensia Nr 7A, Timisoara.
Telefon:0743 010 681
Website:http://www.collagen-herllinoboss.ro/
E-mail:ddalexandru@collagen-herllinoboss.roCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.