:: Firme Online, Firme in Ploiesti, Firme in Prahova, Firme Ploiesti Prahova, Adauga firma ta gratuit, Publicitate Ploiesti Prahova ::


    
promotion
Home  Adauga firma  Publicitate  Conditii de utilizare  Contact  Inregistrare!  Login!  GDPR
Firme Ploiesti Prahova
Agricultura Alimentatie Ambalaje Auto si vehicule Birotica si papetarie Cadouri si artizanat Casa si gradina Ceasuri si bijuterii Constructii Cosmetice Electrice Electrocasnice Energie Imobiliare Imprimare si publicare Industria chimica IT si electronice Jucarii Medicale si optice Moda si vestimentatie Servicii Siguranta si protectie Sport si divertisment Transport Turism
Ploiesti Prahova


La Roumanie pour les amis!


Anuntul Rapid PloiestiFIRME
347
   Firme Constructii - Firma - Tamplarie


Denumire firma:   KOMFORT AMBIENT


Comenzi la domiciliu
SIMPLU: SUNATI LA TEL - 0726174890, PROGRAMATI O VIZITA SI UN REPREZENTANT AL FIRMEI SE VA DEPLASA LA LOCUINTA DUMNEAVOASTRA PENTRU A MASURA SI A VA FACE PE LOC O OFERTA DE PRET.
 GRATUIT:  ACEST SERVICIU VA ESTE OFERIT GRATUIT DE FIRMA NOASTRA SI NU IMPLICA NICI O OBLIGATIE DE CUMPARARE DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA.
 
FARA TIMP PIERDUT: DACA SUNTETI DE ACORD CU PRETUL OFERTEI NOASTRE, NU MAI E NEVOIE SA VA DEPLASATI LA MAGAZIN. REPREZENTANTUL FIRMEI O SA VA COMPLETEZE PE LOC UN CONTRACT CU SUMA CONTRACTATA SI AVANSUL DE 50% ACHITAT DE DUMNEAVOASTRA.
 
TERMENE RESPECTATE: TOT ATUNCI SE VA STABILI DE COMUN ACORD DATA MONTAJULUI IN FUNCTIE SI DE PROGRAMUL DUMNEAVOASTRA.
 
SERVICII PROFESIONALE: DUPA MONTAJ, PROPRIETARUL VA FACE RECEPTIA LUCRARII IMPREUNA CU REPREZENTANTII  FIRMEI  PRINTR-UN PROCES VERBAL DE RECEPTIE, SE PREDA CERTIFICATUL DE GARANTIE SI SE INCASEAZA RESTUL DE PLATA.

Sunati acum la tel: 0726.174.890
http://www.termopane-ploiesti.ro/

Poze firma:

 
Contact:
Persoana de contact:CRISTIAN PANTU
Adresa:STR. MARASESTI NR. 161A
Telefon:0721095995
Website:http://www.termopane-ploiesti.ro/
E-mail:office@termopane-ploiesti.roCopyright © 2011 - 2021 Firme Ploiesti Prahova. Toate drepturile rezervate.